• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Bent u op zoek naar een Interim professional met ruime kennis op het gebied van Business control, Business analytics, Financiële (project)administratie en/of Administratieve organisatie? De duur van de opdracht kan variëren van bijvoorbeeld 3 maanden tot enkele jaren, zowel parttime als fulltime. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

 

Een greep uit mijn competenties:

KING, Dynamics AX, Exact Globe, RAAK, SAP, Infoview, Excel, EyeShare, SmartScan, Dashboard tooling, (Management)Rapportage’s, KPI’s, Datamart, Data analyse, Datamining, Jaarrekening, Balans, V&W, Debiteuren, Crediteuren, Grootboekrekeningen, Aangifte OB.

 

Sr. Business Adviseur

Sr. Business Adviseur

Voor Gemeente Amsterdam, afdeling Werk en Re-integratie, is een nieuw werkproces geïmplementeerd zodat er een goede aansluiting gemaakt kon worden met de Participatiewet. Aan de hand hiervan is een grote hoeveelheid data beschikbaar gekomen waarmee de organisatie efficiënter en effectiever gestuurd kan worden. Om hierover te kunnen rapporteren is een zeer uitgebreid dashboard ontworpen.

Financieel medewerker

Financieel medewerker

Na een gedeeltelijke implementatie van een nieuw financieel systeem zijn er nodige aansluitingen gemaakt tussen het oude en nieuwe systeem. Aan de hand hiervan kon er een goede conversie plaatsvinden bij het volledig overstappen naar het nieuwe systeem.

Projectleider

Projectleider

Bij een renovatie van gevels voor diverse woningen is een budget, planning, projectadministratie en dashboard opgemaakt.

Administrateur Financiën

Administrateur Financiën

Voor 30 entiteiten is het bankboek verwerkt tijdens het implementeren van een nieuw werkproces. Daarnaast is het digitaliseren van de inkomende facturenstroom en het opmaken van verkoopfacturen onderdeel geweest van de opdracht.